Korsang

Jystrupkoret har en trofast medlemsskare, men nye deltagere er ALTID velkomne.

De, som synger i kor, ved, at jo flere stemmer jo bedre. Der er en afslappet stemning på holdet, som dog ikke er uden ambitioner. Koret giver flere koncerter i lokalområdet i løbet af sæsonen.
Koret ledes af korleder Tatiana Kisselova Gudnæs.

Tatiana er: Sanger, pianist, dirigent og arrangør af offentlige og private musikalske arrangementer.

Hun er født i Rusland og har boet i Danmark siden 1995,  er gift og har 2 børn.

Hun optræder med den kendte danske pianist Mogens Dalsgaard (www.pianist.dk), giver solokoncerter i Danmark, Sverige og Spanien, underviser i klassisk sang for voksne, dirigent for 4 kor ("Verdens Sirener" i København, "Ejbykoret", "Jystrupkoret", og "Bjæverskov kirkes Pigekor") arrangerer vokal-workshops og masterclasses, og forbereder børnene til solo forestillinger til forskellige sang-konkurrencer, herunder det danske "Børne Melodi Grand-Prixtema-festaftener for voksne.

Fra 2001 til 2013 var hun med i foreningen "Det russiske hus", hvor hun var forfatter og instruktør for 30 børneforestillinger, stod for sangkonkurrencen "Chancen", arrangerede børne- og familieudflugter, og arrangerede mere end 20 tema-festaftener for voksne.


Koncert på Plejehjemmet i Ortved
arrangeres sammen med vores præst Eva Smedegaard Juhl Eland.

Julekoncert med Ejbykoret og Jystrupkoret i Jystrup Kirke onsdag den 14. december 2022 med efterfølgende julehygge i Stalden.


Undervisningssted:
Stalden v/ præstegården
Jystrup Bygade 14
4174 Jystrup Midtsj.


Tilmelding
Aftenskoleleder Gurli Jakobsen
Tlf. 2990 8598
gurli.jakobsen@mail.dk

105 Erik Rusland 2013 076

Koncert i Rusland 2014

Wp 20140127 002

Koncert Rusland 2013